Ikea och bebis grejer...

Så här fin är våran spjälsäng nu=)




Vi hittade massa bebisgrejer på Ikea så nu börjar man ha det mesta =) Känns skönt!

Dessutom hittade jag en skötväska på barnenshus i Happis, de har den även i piteå åxå vet jag. Men det var massa fack i den bla ett flaskfack som håller kyla och värme. Super bra! Också var det ett sånt skötunderlägg inbyggt åxå...äh jag slänger in några bilder här så får ni se =)



Så...lite mörka bilder, men ja kan bara säga att jag är nöjd med den.
Nu ska vi hänga upp våra nya kökslampor!

Just ja, tänkte berätta att vi åt ju fondue i fredags, och jag kan bara rekomendera vitlöksmarinad, det blev såå jäkla gott!


Hejs

Jag och magen :)





Man kan tro jag kör nån slags dans på den nedre bilden =P

Fatta!

Åh va skönt med helg snart! Går även in i v 28 imorgon, fatta snabbt det har gått sen UL!! Shit. :)

Funderar på att äta fondue till middag imorgon medans vi ser IDOL. På tal om Idol så börjar jag helt ärligt vara less det konceptet...hoppas dem kommer med nått nytt till nästa år. Jag har alltid vart ett stort Idol fan, men i år känns det....uttjatat. Men jag älskar musikprogram så jag hoppas de kan hitta på nått riktigt skoj!

Å på lördag blir det som sagt Ikea, måste bara fundera ut vart jag ska ha svarta faran...kan ju inte fråga Yvve, då jag inte vet om hon har noskvalster än...men det löser väl sig på nått annat sätt. Hon har då för övrigt sluta "innåt snorkla" och nysa helt nu...så jag funderar på om det bara var en förkyldning..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Natti natti

Alltså seriöst...?

Jag ska börja hårdträna inkallning med min älskade lilla byracka nu. Har varit så slarvig med lydnads biten att det börjar gå lite för långt...men så går det när man missar att anmäla sig till kurserna!
Måste ha mer regler för henne för att det ens ska fungera, för det är ju på störningsmomenten hon inte lyder. När vi är själva går det ju bra, naturligtvis. Men hon är ju tex van att få busa med andra hundar när hon är lös och tror därmed att det alltid är ok...suck.

MEN..nu är det snart helg, och vi ska ju på IKEA på lördag, jiipi!
Ska inhandla madrass och sådant till spjälsängen, plus att jag ska köpa lite grejor till övriga hemmet.

Hittade denna söta sovpåse åxå som jag ska beställa....fan vad jag älskar internet!!
Irra runt på affärer är inte det som lockar mest i nuläget. Hoppas fogarna håller ett varv runt IKEA bara, annars får väl Dennis köra mig i vagnen..*tss* :p







Joo, jag kan ju berätta att det blev sko par nr2 av de på bilderna nedan som jag bestämde mig för. Jätte sköna och fina!

natti!

Uppdat! Har ändrat mig ang. sovpåsen ovan. Hittat jätte söta på IKEA som det får bli ist!

Jag och min blogg tycker

Måste börja med att säga....att jag längtar så fruktansvärt mkt tills jag får träffa min älskade bebis så det går inte att beskriva med ord...har väntat så länge...MEN, varför har jag en fantasi om att graviditeten är en sån underbar och fantastiskt tid i ens liv? För jag menar själva graviditeten fram tills nu kan jag inte tycka ha varit fullt så underbar som jag faktiskt hade förväntat mig, och förväntningarna kommer ju från någonstans för jag vet att många känner som jag men törs inte säga det, för det är meningen att allt ska vara så underbart. 
Självklart är det mysigt när man känner sin älskade bebis sparka och böka i magen, men jag ser det mer som en nödvändig väntan tills man äntligen får sin efterlängtade skatt i sin famn.

Jag kan inte säga att jag har haft det jätte tungt, men varför är det ofta denna försköning på saker och ting? Man är inte onormal om man som jag tycker att det är förjävligt jobbigt att först må illa 4 månader, sen kanske ha så ont i fogarna att man inte tar sig upp ur soffan och sen kanske har en sån fruktanvärd ryggont att man knappt orkar med sitt arbete, som ändå inte är ett fysiskt sådant, plus att man inte kan äta normalt för att det helt enkelt inte ryms och att inte kunna ligga på rygg för då kan man inte andas, men det är skönast för ryggen...?
Inte för att det ändrar något, jag vill ju naturligtvis vara gravid.

Men jag vet att de flesta går igenom det här som jag just skrivit..och kanske är det så att man efter det lilla knytet kommit till världen ser allt med andra ögon och glömer det jobbiga som varit...men jag väntar fortfarande på att jag ska känna mig vacker med min fina lilla perfekta bebismage och bara stråååla och vara lyckligare än någonsin.....ist känner jag mig fetare och fulare än någonsin och helt...normal. Naturligtvis kommer det lyckorus när man då och då inser att snart, snart får vi träffa våran älskade bebis...men mellan dessa rus så försöker man planera och förbereda...och det är här det blir kaos för mig. Jag får nästan panikångest när jag inte har koll på allt...och detta med bebisgrejor är nytt för mig och jag vill ha det bästa för min bebis, men hur ska jag veta vilket åkpåse märke som är det bästa och varmaste?!! Sådana små saker gör att jag blir super stressad och gör att jag jämför mig med andra "helt perfekta" mammor och så känner jag mig super dålig.

Men idag var jag till sjukgymnasten för min rygg, och det var verkligen en super gullig kvinna som fick mig att tänka om lite...
Jag är helt enkelt jäkligt normal som känner som jag gör just nu :)

Längtar förövrigt till måndag, för då blir det varmvatten gympa för min del! Najs ;)


Nu ska jag och Thilde sova...vildingen i magen verkar däremot inte ha några plander på det, h*n har varit lugn hela dagen så jag får väl igen inatt då :p

Nattinatti